TESTIMONIALE

CĂLDURĂ

„ M-am simțit foarte bine, m-ați primit cu multă căldură. Aici a fost foarte frumos, iar bunătatea dumneavoastră mi-a umplut inima de bucurie.”

ROBERT MIHALCEA

elev

CLIPE MINUNATE

„ Blândețe, zâmbete, iubire…toate acestea le-am găsit și simțit din plin în cele câteva zile petrecute alături de Sora Iuliana, Sora Monica și întreg colectivul de la Grădinița Vincenzina Cusmano. Clipele minunate ale acestor zile de sfârșit de iunie, cu siguranță, nu vor mai fi uitate niciodată. Îmi doresc să mai revin în mijlocul acestor oameni deosebiți și cine știe, pe viitor, colaborarea noastră să fie una permanentă.”

MARIANA MITROI

redactor șef „Cuvântul liber”

COPII FERICIȚI

„ Aici copiii sunt fericiți indiferent dacă provin din familii bogate sau sărace, de etnii diferite sau de religii diferite. Personalul grădiniței merită să fie apreciat pentru dedicație și disponibilitatea manifestată față de nevoile individuale ale fiecărui copil.”

EUSEBIU MUNTEANU

evaluator ARACIP

DĂRUIRE, IMPLICARE…

„ În această instituție școlară oamenii sfințesc locul: implicarea, dăruirea, sfioșenia, bunul simț, profesionalismul, pasiunea pentru frumos sunt la ele acasă.  Aici este locul propice de dezvoltare pentru micuții care învață într-o adevărată familie în care diferențele etnice, religioase, sociale nu contează. Aici se învață să se trăiască împreună.”

LORENA BUJOR

evaluator ARACIP

A DOUA CASĂ

„ A fost ca o a doua casă pentru mine. Aici am învățat  o mulțime de lucruri. Colegii parcă erau frații mei. Doamna educatoare era, dar este și acum o a doua mamă pentru mine.. Mâncarea era foarte bună și sănătoasă. După masă ne culcam și ne odihneam foarte bine. Aproape tot ce știu am învățat, aici la grădiniță și la școală mi-a fost foarte ușor. Iubesc această grădiniță. Mereu va avea un loc special în inima mea.”

MARIUS D.

fost preșcolar

Grădinița mea de suflet

„Cele mai frumoase momente din viață, au fost petrecute la grădiniță.”

TEODORA SAVA

fost preșcolar